23 Haziran 2012 Cumartesi

17 Mikron Streç Fiyatları

En fazla talep gören streç film ebatı olan 17 mikron streç film, 2,300 gram net ağırlıkta olduğunda net 300 metredir. Tabi strecin sarıldığı kartonu da ayrı olarak tutmak gerekiyor. En iyi ihtimalle 17 mikron streç filmin içerisine 250 gram karton kuka konulduğunu var sayarsak toplam ağırlığın en az 2,550 gram olması gerekiyor.
Gelelim fiyatına; yukarıdaki özelliklere sahip olan bir streç film hemen hemen 9 TL+KDV civarında seyrediyor bu aylarda.. Bir önceki yazımızda belirttiğimiz gibi fiyatların düşmesiyle birlikte 9 TL'yi tavan fiyat olarak baz alabiliriz. Daha yüksek bir fiyatla yapılacak alımlarda muhtemelen karlı bir alışveriş yaptık diyemeyeceğiz. 

Nereden Almalıyız?

Aslında çevremizde hırdavatçılar, kırtasiyeler, ambalajcılar ve bir çok yer kendi çapında streç film satışı yapıyor. Fabrikasyon imalat yaparak müşterisine kapıya servis yapan fabrikalardan merdiven altında ufak bir manuel makine ile aktarma yapan  kişilere kadar pek çok tüccarın ilgi alanında palet streci. Çünkü ölçümlemesi kolay değil. Çünkü çalmaya çok elverişli, çünkü periyodik olarak tüketilmekte ve streç film daima satın alınmak zorunda. 
Soruyu tekrar soralım: Nereden almalıyız? İşletmenizin ihtiyaç durumuna göre modern tesislerde üretim yapan kurumsal fabrikalardan tutun da semtinizdeki nalbura kadar her yerden streç film alabilirsiniz. Önemli olan nereden alacağınız değil, kaç kilosunu kaç paraya alacağınızdır. 


Sonuç:


Streç film her yerden alınabilir, 17 mikron streç film her yerde bulunabilir. Alırken her birini olmasa bile her koliden bir tanesini mutlaka ama mutlaka tartın....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder