6 Ocak 2015 Salı

Streç Film Fiyatlarında Son Durum

Aralık başından beri streç film fiyatlarındaki düşme devam ediyor. Ham maddesi petrolden mamul olan streç film, diğer bir çok ürünün aksine akaryakıt fiyatları gibi kuruş kuruş düşmeye devam ediyor. 

2014 yılında istikrarlı bir fiyat sürdüren malzeme 12 ay boyunca 1,950 $ ile 2,050 $ arasında gidip geldi. 2015 e adım attığımız şu günlerde streç filmin ton fiyatı 1,700$ - 1,750 $ a kadar geriledi. Hal böyle olunca da aylık ya da daha fazla tüketim için satın alma yapan firmalar zarara uğruyorlar. Tüketim periyotlarının bu aralar 10 - 15 güne kadar düşürülmesinde fayda var. Her ne kadar satın alma pazarlıkları yapılsa da tedarikçiniz azalan fiyatlardan  faydalanmaya çalışarak komisyon marjlarını yükseltmeye çalışacaklardır. Streç film bu aralar bazılarına daha fazla kazandırabilir. 

Streç Film ile ilgili olarak daha evvelki yazılarımıza göz atabilirsiniz.

17 mikron streç fiyatları ile ilgili yazımıza buradan, 23 mikron palet streci ile ilgili yazımıza şuradan, daha evvelki tarihlere ait fiyatlardan bahseden Şubat 2013 17 mikron streç film fiyatları yazımıza da oradan ulaşabilirsiniz.

Son söz dikkat!

Yorumlarınız bizim için değerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder