30 Ekim 2012 Salı

Koli Bandı

Koli bandı yazılarımıza devam ediyoruz. Sonbaharın gelmesiyle karşılaşacağımız koli bandı sorunlarına değinmek istiyorum. Bantlarımızı kesinlikle kuru ve güneş ışığı almayan, mümkünse +18 derecede muhafaza eder, bantlama işlemi yaparken de bant ile kolinin tam temasını sağlamak için el ile iyice sıvazlama yaparsak en ağır kış koşullarında bile bantımızdan istediğimiz randımanı almamamız için neden kalmamış olur. 

Kullandığımız bant ebadını en azından Aralık - Ocak - Şubat dönemlerinde bir kademe yükseltmemiz de yaşayacağımız sorunlara çözüm açısından faydalı olacaktır. Maliyetimizin bir miktar artmış olmasını gözümüzde fazla büyütmeyelim. Çünkü bandı kullandığımız ürünlerimiz koli bandı maliyetlerinden çok daha değerli.

Tüm tavsiyeleri uyguladınız ve hala şikayetiniz var. O zaman mutlaka kullandığınız marka dışında alternatif markalar arayışına girilmesi gerekiyor. Eğer yeri bir ürün kullanmıyorsanız özellikle kış aylarında mutlaka yerli malı hotmelt koli bandı kullanmanızı öneririz. 

Aşağıda, blogumuzda konu ile alakalı daha evvel yayınladığımız ve faydalanacağınızı umduğumuz bir kaç yazımız var. Okumadan geçmemenizi tavsiye ediyoruz. Bir de bizim için 1 dakikanızı ayırarak yazılarımıza yorum yapmanız bizim için çok değerlidir. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder